Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Exit poll του MSNBC: Το 70% των μαύρων ψηφοφόρων επιλέγουν Κλίντον

Αμερικανικές εκλογές 2016: Δείτε ποιοι προεξοφλούν νίκη της Χίλαρι

Δείτε τους σχετικούς χάρτες
Αμερικανικές εκλογές 2016: Δείτε ποιοι προεξοφλούν νίκη της Χίλαρι


Exit poll του MSNBC: Το 70% των μαύρων ψηφοφόρων επιλέγουν Κλίντον - Τα πρώτα προγνωστικά των LA Times «βλέπουν» επικράτηση της Δημοκρατικής υποψήφιας με 352 εκλέκτορες έναντι 186 του Τραμπ

Νίκη της υποψήφιας των Δημοκρατικών με 352 εκλέκτορες έναντι των 186 εκλεκτόρων που προβλέπεται να συγκεντρώσει ο Ντόναλντ Τραμπ «προεξοφλούν» οι LA Times, με βάση τον ενημερωμένο χάρτη των προβλέψεών τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου, η τελευταία αυτή πρόβεψη βασίζεται σε δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών, στο ιστορικό ψήφου των κρίσιμων πολιτειών και σε αναφορές από συνεργάτες των LA Times που βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα για να «πιάσουν» τον παλμό των εκλογών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ στον τελευταίο χάρτη υπήρχαν πέντε «αμφιταλαντευόμενες» πολιτείες, με βάση τα ενημερωμένα στοιχεία των LA Times τρεις από αυτές, η Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο και η Αριζόνα, αναμένεται να ψηφίσουν τελικά την Χίλαρι Κλίντον. Η Άιοβα γέρνει προς την πλευρά του Τραμπ, το ίδιο και η Γιούτα, με βάση τις εκτιμήσεις της αμερικανικής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου