Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Θέματα και απαντήσεις μαθηματικών ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017

Στις 10:00 θα γίνουν γνωστά τα θέματα Μαθηματικών Γενικής Παιδείας που θα διαγωνιστούν σήμερα στις Πανελλήνιες 2017 οι υποψήφοι των ΕΠΑΛ. Οι απαντήσεις των μαθηματικών θα αναρτηθούν από τα dikaiolgitika.gr νωρίς το μεσημέρι Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 για τα ΕΠΑΛ. Τα Μαθηματικά είναι το δεύτερο μάθημα γενικής παιδείας, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα, στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες 2017, αφού στη συνέχεια, από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικοτήτων.

Εδώ θα δείτε τα θέματα και απαντήσεις μαθηματικών ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2017 πρέπει να έχουν μαζί τους: - Το δελτίο του εξεταζόμενου.
- Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο.
- Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
- Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.
- Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).
AdTech Ad
Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων (9-14/6) θα αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού και οι δύο τελευταίες, το μάθημα της Βιολογίας (16/6 και Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού) και τα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας (19/6).
Για τις Πανελλήνιες 2017: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.
Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου