Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο καιρός αύριο Πέμπτη

Ο καιρός: Την Πέμπτη στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά αναμένονται τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα Ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και στα Ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από νότιες 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου