Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ομιλία και επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στην Ακρόπολη από τον Ομπάμα

Με επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ολοκληρώνεται την Τετάρτη η διήμερη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Ο Ομπάμα στην Αθήνα live όλες οι εξελίξεις

Σημαντικά μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις έστειλε ο Μπάρακ Ομπάμα, χθες κατά τις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς και στο επίσημο δείπνο που παρετέθη προς τιμή του το βράδυ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την Ακρόπολη το πρωί της Τετάρτης και θα ξεναγηθεί στο χώρο, ο οποίος θα είναι κλειστός για το κοινό για λόγους ασφαλείας, ενώ αντίστοιχα μέτρα έχουν ληφθεί στην ευρύτερη περιοχή.
Για τον ίδιο λόγο, από τις 9:30 οι συρμοί του Μετρό θα διέρχονται χωρίς στάση από τον σταθμό «Ακρόπολη».
Στη συνέχεια, στις 12:30 είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», στο Δέλτα Φαλήρου. Η ομιλία του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θεωρείται ότι θα περιλαμβάνει την παρακαταθήκη της πολιτικής του μετά τις δύο θητείες του στην ηγεσία των ΗΠΑ.
Στη συνέχεια, ο κ.Ομπάμα θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 3.30 μετά το μεσημέρι με προορισμό το Βερολίνο.
Στο πλαίσιο των αντίστοιχων μέτρων ασφαλείας, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού και του μετρό από και προς το αεροδρόμιο από τις 2 έως και τις 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου