Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος 2015 live

Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος 2015 live
Περίπου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής δύο ώρες αφού κλείσουν οι κάλπες, εκτιμάται θα υπάρχει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος 2015 από την εταιρεία Singular Logic. Τα αποτελέσματα του δημοψηφισματος 2015 θα μεταδίδονται live στο ekloges.ypes.gr και τα dikaiologitika.gr

Tα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος θα γίνουν περιπου στις 21:00 γνωστά από την Singular Logic και το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ). Για να είναι νόμιμο το δημοψήφισμα θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες τουλάχιστον το 40% του εκλογικού σώματος. Τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος θα μεταδίδονται ζωντανά στο ekloges.ypes.gr αλλα και απο το dikaiologitika.gr στην αρχική του σελίδα
Για πρώτη φορά τα κανάλια με το κλείσιμο της κάλπης, δεν θα μεταδώσουν exit poll αφού το Δημοψήφισμα αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για τους δημοσκόπους.  Τα κανάλια θα μεταδώσουν μόνο δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν χθές αλλά και στις 21:00 θα μεταδοθεί η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα.
Όπως αναφέρεται, «σε συνεχή επικοινωνία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νίκου Βούτση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαπιστώνεται ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα ή πρόβλημα σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και γενικότερα στην κοινωνική ζωή που εξελίσσεται ομαλά».
Σύμφωνα με το υπουργείο, η παρουσία και συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνεται και στο φρόνημα και τη διάθεση του ελληνικού λαού ώστε το κλίμα ηρεμίας και ομαλότητας να κυριαρχήσει μέχρι το πέρας της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου