Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Φοιτητικές εκλογές 2015: Μειωμένη η συμμετοχή αναμονή για τα αποτελέσματα

Φοιτητικές εκλογές 2015: Μειωμένη η συμμετοχή αναμονή για τα αποτελέσματα

Εκλεισαν οι κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές 2015 στις 19:00 το απόγευμα για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των φοιτητών και τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ να κοινοποιούνται απο τις φοιτητικές παρατάξεις Με τη συμμετοχή των φοιτητών να παρουσιάζει τάση μείωσης, αναμένονται τα φετινά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με τους συσχετισμούς μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων να γίνονται γνωστά αργά το βράδυ
Οι φοιτητικές εκλογές του 2015 σημαδεύτηκαν από επεισόδια στο Χημείο της Αθήνας, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με τα τελευταία να είναι και τα πιο σοβαρά. Το μεσημέρι της Τετάρτης εισέβαλε στο ΑΠΘ ομάδα κουκουλοφόρων, όπου έσπασε τραπεζάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και επιτέθηκε σε φοιτητές. Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα ηλικίας 21 και 28 ετών, τα οποία υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι και οι δύο τραυματίες, οι οποίοι έφεραν ο ένας ένα θλαστικό τραύμα και ο άλλος κάποιες κρανιοπροσωπικές κακώσεις, έφθασαν περπατώντας στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.
Και στους δύο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πραγματοποιήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου οι γιατροί να εξακριβώσουν αν θα χρειαστεί να νοσηλευτούν. Στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΕΚΠΑ (στο κτήριο του Χημείου), καθώς και στο ΕΜΠ σημειώθηκαν μικροεπεισόδια, ενώ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ομάδα ατόμων εισέβαλε και πήρε δύο κάλπες, ωστόσο πρόκειται για περιστατικό που επαναλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ίδρυμα τα τελευταία χρόνια.
πηγη neanika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου