Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Βαρόμετρο για τις βάσεις η σημερινή ημέρα για τις Πανελλήνιες 2015

Βαρόμετρο για τις βάσεις η σημερινή ημέρα για τις Πανελλήνιες 2015
Με τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών (θεωρητική κατεύθυνση) και των Μαθηματικών (θετική και τεχνολογική κατεύθυνση) συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι πανελλήνιες 2015 για τους περίπου 105.000 υποψήφιους που διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα θέματα και οι απαντήσεις θα γίνουν γνωστά περίπου στις 10:30 πμ Τα δύο μαθήματα για την σημερινή ημέρα των Πανελληνίων 2015 θεωρούνται βαρόμετρο για τη διαμόρφωση των βάσεων, για τις οποίες η εκτίμηση είναι ότι θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ή και πτωτικά δεδομένης της δυσκολίας των θεμάτων στα μαθήματα που έχουν εξεταστεί έως σήμερα. Οι υποψήφιοι θα ξανακαθίσουν στα θρανία την Τετάρτη προκειμένου να διαγωνισθούν σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.
Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων, για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.
πηγη neanika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου