Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανανέωση βιβλιαρίου ΙΚΑ 2013


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΙΚΑ 2013

Εκδόθηκε πριν από μερικές μέρες η απόφαση απο το υπουργείο Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης οπου προβλέπει την ανανέωση του βιβλιαρίου ΙΚΑ 2013 , με 50 ένσημα το τελευταίο δεκαπεντάμηνο χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο ή μέσα στο 2012 .

Επίσης στην απόφαση αναφέρετε η παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης των ανέργων εως και την 28 Φεβρουαρίου 2014.Συμφωνα με το Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης προβλέπεται και νέα παράταση της προθεσμίας για την ανανέωση του βιβλιαρίου ΙΚΑ 2013 .


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ανανέωση βιβλιαρίου ΙΚΑ 2013 ΕΔΩ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ποτε μεταφέρεται η Πρωτομαγιά 2013


Ποτε μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς 2013

Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς 2013

Συγκεκριμένα τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Ανάπτυξης στην πρόταση της ΕΣΕΕ διαβαστε περισσοτερα για το Ποτε μεταφέρεται η Πρωτομαγιά 2013



Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 500 ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΠΡΟΣΛΗΨΗ 500 ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ

 ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Προχωράει η πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων για την κάλυψη των σωφρονιστικών καταστημάτων και τη δυνατότητα στελέχωσης τριών νέων φυλακών.

Την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης αποφάσισε το απελθόν Υπουργικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση και ο τ. υπηρεσιακός υπουργός Χρ. Γεραρής κάλεσε τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη να φροντίσει ως πρώτο μέλημα να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις των νέων καταστημάτων κράτησης, που δεν μπορούν ακόμα να στελεχωθούν και να δεχθούν κρατουμένους.

Οι θέσεις αφορούν κυρίως τα νέα καταστήματα κράτησης σε Νιγρίτα, Χανιά και Δράμα.

Η σχετική προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί πολύ σύντομα καθώς οι ανάγκες των φυλακών σε προσωπικό είναι μεγάλες. Το αρχικό αίτημα αφορούσε σε 1.000 θέσεις μονίμων, ωστόσο, "πράσινο φως" έλαβαν μόλις οι μισές.
Προσλήψεις 500 σωφρονιστικών

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το ΑΚΕΛ ζητά Δημοψηφισμα στην Κυπρο

Το ΑΚΕΛ ζητά  Δημοψηφισμα στην Κυπρο 


Δημοψηφισμα στην Κυπρο ζητά το ΑΚΕΛ

Δημοψηφισμα επί της πολιτικής συμφωνίας για οικονομική στήριξη της Κύπρου, που ελήφθη στο Eurogroup, ακόμη και πιθανής εξόδου της Κύπρου από το ευρώ, ενδέχεται να θέσει το ΑΚΕΛ στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού Ο Άντρος Κυπριακού αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Νωρίτερα, θα συνέλθει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, ενώ σήμερα συνεδρίασε η γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής και ανέλυσε τα δεδομένα


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Προκήρυξη υπουργείου Οικονομικών


Προκήρυξη υπουργείου Οικονομικών 1Κ/2013 όλο το ΦΕΚ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΞΙ (186) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: Εφαρμογή φορολογικής νομοθεσίας, έλεγχος για την ορθή εφαρμογή αυτής και είσπραξη εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού (Διασφάλιση και λήψη αναγκαστικών μέτρων)
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.
Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα με τους κωδικούς τους αναφέρονται στο Κεφάλαιο Β΄ της παρούσης «ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ».


Προκήρυξη υπουργείου Οικονομικών 1Κ/2013 όλο το ΦΕΚ εδω 

Ολη η περιουσία της Εκκλησίας στο Κράτος της Κυπρου


Ολη η περιουσία της Εκκλησίας στο Κράτος της Κυπρου


Ολη την περιουσία της Εκκλησίας παραχωρεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β' στην Κυπριακή Κυβέρνηση για να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε οτι έκανε εισήγηση για έκδοση ομολόγου και συμπλήρωσε ότι ο λαός και η Εκκλησία θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

περισσοτερα Ολη η περιουσία της Εκκλησίας στο Κράτος της Κυπρου

Τι θα γίνει με τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα


Τι θα γίνει με τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

Τι θα γίνει με τις κυπριακές Τράπεζες στην Ελλάδα μετά τις τελευταιες εξελίξεις και του οχι της Κυπριακής βουλής.Η Ελληνική κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την σταθερότητα του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, μετά την χθεσινή καταψήφιση από την Κυπριακή Βουλή της έκτακτης εισφοράς επί των καταθέσεων.

Παρ ότι η καταψήφιση από την κυπριακή Βουλή των αποφάσεων του Eurogroup καθυστερεί τη διαδικασία απόσχισης και πώλησης των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων των κυπριακών τραπεζών, κυβέρνηση και ρυθμιστικές αρχές αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα διαθέτει γκάμα επιλογών για να διασφαλίσει τη σταθερότητα του συστήματος.

Κλειδί για την «νηφάλια» στάση της Αθήνας αποτελεί η ρητή βεβαίωση που παρείχε το πρόσφατο Eurogroup ότι το ελληνικό χρέος δεν θα επιβαρυνθεί από ενδεχόμενη κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού των εν Ελλάδι κυπριακών υποκαταστημάτων.


Τι θα γίνει με τις κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

Κλειστά παραμένουν τα καταστήματα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλαδα


Κλειστά παραμένουν τα καταστήματα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλαδα

Κλειστες παραμένουν και σήμερα οι Κυπριακές Τράπεζες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την απόφαση των κυπριακών αρχών, ενώ κανονικά και χωρίς προβλήματα εξακολουθούν να λειτουργούν τα ΑΤΜ των κυπριακών τραπεζών.

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι συναλλαγές μέσω των ΑΤΜ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν κανονικά και η κίνηση δεν ήταν αυξημένη, εάν ληφθεί μάλιστα υπόψη ότι είχε μεσολαβήσει και τριήμερο αργίας, ενώ όλα τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών δεν λειτούργησαν.


περισσοτερα  Κλειστά παραμένουν τα καταστήματα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλαδα





Δεν θα ανοίξουν δυο τράπεζες στην Κύπρο σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών


Δεν θα ανοίξουν δυο τράπεζες στην Κύπρο σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών

Δεν πρόκειται να ξανα ανοίξουν οι τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Σωκράτη Χάσικο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA ο υπουργός ανεφέρε ότι δεν γίνεται δεκτό το plan B της Κύπρου από την τρόικα και μάλιστα τόνισε ότι το πιο πιθανό είναι να μην ξανανοίξουν οι δύο τράπεζες αλλά να μπουν σε διαδικασία εκκαθάρισης.


περισσοτερα για Δεν θα ανοίξουν δυο τράπεζες στην Κύπρο σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών  

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μηχανογραφικό 2013 ποιες σχολές περιλαμβάνονται


Μηχανογραφικό 2013 ποιες σχολές περιλαμβάνονται

Ανακοινώθηκαν οι σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ που θα είναι στο Μηχανογραφικό το 2013 και θα μπορούν οι υποψήφιοι των πανελληνίων να επιλέξουν .

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της Διαβούλευσης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των Παραγωγικών Φορέων και Κοινωνικών Εταίρων και των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη της χώρας και τις σχολές που θα περιλαμβάνονται στο μηχανογραφικό 2013 . Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προωθούνται προς έκδοση τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα. Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2013 θα κληθούν να επιλέξουν Τμήματα με βάση το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη, που ανακοινώσε το υπουργείο .


Μηχανογραφικό 2013

Εξαιρούνται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα


Εξαιρούνται οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα και με την συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κώστα Μποτόπουλου καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, βρίσκεται σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών με θέμα τις αποφάσεις του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο και την επιβολή τέλους σταθερότητας στις εκεί καταθέσεις.


Νωρίτερα σήμερα ο κ.Στουρνάρας σε δήλωση του τόνισε ότι «από την απόφαση του Eurogroup σχετικά με την Κύπρο εξαιρούνται ρητώς οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και διασφαλίζεται απολύτως η σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».


Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το μέλλον της παρουσίας των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο ένταξης τους σε εγχώριο τραπεζικό ίδρυμα.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

http://www.dikaiologitika.gr/δανεια/εξαιρούνται-οι-καταθέσεις-στα-υποκαταστήματα-των-κυπριακών-τραπεζών-στην-ελλάδα.html

Ποιες καταθέσεις γλιτώνουν το κούρεμα στην Κυπρο


Ποιες καταθέσεις γλιτώνουν το κούρεμα στην Κυπρο

Χωρις κούρεμα για τις καταθέσεις έως 20.000 ευρώ κατατίθεται το νομοσχέδιο στην Κύπρο, σύμφωνα με το Reuters προς ψηφιση το απογευμα.

Το κούρεμα για τις καταθέσεις από 20.000 έως 100.000 ευρώ το νομοσχέδιο προβλέπει φόρο 6,75% και κούρεμα 9,9% για τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ
πηγη : http://www.dikaiologitika.gr/δανεια/ποιες-καταθέσεις-γλιτώνουν-το-κούρεμα-στην-κυπρο.html

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

πρόγνωση καιρού 17/03


Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία
εθνικό μετεωρολογικό κέντρο

πρόγνωση καιρού Ελλάδας που εκδόθηκε
την Κυριακή 17-03-2013 / 0600 τοπική

μέρος 1
πρόγνωση για σήμερα Κυριακή 17-03-2013
γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις
μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πεντάμηνα σε δήμους για ανέργους


Πεντάμηνα για ανέργους σε δήμους
Πρόγραμμα εκτάκτου ανάγκης για 400000 ανέργους με 5μηνα σε Δημους

Σχέδιο στα πρότυπα της Λετονίας προτάθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Στα 470 ευρώ ο μισθός για 400.000 ανέργους, που θα προσληφθούν κατά προτεραιότητα με 5μηνες συμβάσεις


Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης γα την ανεργία με θέσπιση "ειδικού μισθού 470 ευρώ" μέσω της απορρόφησης 400.000 και πλέον ανέργων σε θέσεις κοινωνικής εργασίας, προτείνουν στο υπουργείο Εργασίας τα στελέχη της Τρόικας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Τύπου της Κυριακής".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση κατατέθηκε ήδη από την περασμένη εβδομάδα, κατά τις διαπραγματεύσεις που είχαν τα τεχνικά στελέχη της Τρόικα με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Άννα Στρατινάκη, ενώ ταυτόχρονα ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη νέα ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και τις εφορίες
Το πιο ενδιαφέρον σημείο στην πρόταση της Τρόικα είναι, ότι προτάθηκε ο ειδικός μισθός πρόσληψης αυτών των ανέργων να μην έχει ασφαλιστικές εισφορές - θα έχει μόνο ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δηλαδή να είναι 20% κάτω από τον θεσμοθετημένο κατώτατο μισθό των 586 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

4240 προσλήψεις εποχικών για ένα έτος σε εφορείες αρχαιοτήτων και μουσεία

4240 προσλήψεις εποχικών για ένα έτος σε εφορείες αρχαιοτήτων και μουσεία



Α. Εγκρίνουμε την πρόσληψη, σύμφωνα με τις ανωτέρω αναφερόμενες διατάξεις και με βάση τα κριτήρια και τη διαδικασία του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα, τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων σαράντα (4.240) ατόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, στις κατωτέρω Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των αρχαιολογικών έργων που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ και να καταστεί δυνατή η υλοποίησή τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που επιτάσσει το ΕΣΠΑ, ως εξής:


1000 θέσεις εργασίας για άνεργους ναυτικούς


1000 θέσεις εργασίας για άνεργους ναυτικούς

Ανοίγουν 1000 θέσεις για άνεργους ναυτικούς όλων των ειδικοτήτων από 18 έως 30 ετών

Tο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου σχεδίασε και θέτει σε εφαρμογή, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας, πιλοτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων νέων ναυτικών.

Το πρόγραμμα παρέχει κίνητρα σε άνεργους νέους ναυτικούς, όλων των ειδικοτήτων να αποκτήσουν δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία επί πλοίου, να λάβουν ικανοποιητική αποζημίωση και να έρθουν σε επαφή με τους μελλοντικούς εργοδότες τους ώστε να τους πείσουν για τις εργασιακές δυνατότητές τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

5 ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΧ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


5 ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΧ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Παιδικών Σταθμών Δήμου Νέας Προποντίδας, που εδρεύει στην Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α και Β).


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ....

Νέες αυξήσεις στην ΔΕΗ τον Μάιο 2013


Νέες αυξήσεις στην ΔΕΗ τον Μάιο 2013

Αυξήθηκαν οι διακανονισμοί των καταναλωτών στη ΔΕΗ κατά 75% το 2012 σε σχέση με το 2011.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί των οικιακών καταναλωτών, για τους οποίους έχει λήξει το 80ημερο,  ξεπερνούν τις 500000 ,οι οποίοι απειλούνται με διακοπή ρευματος.

Παρά την αδυναμία των καταναλωτών να πληρώσουν τους λογαρισμούς η ΔΕΗ ετοιμάζεται συμφωνα με τις μνημονιακές δεσμευσεις να προβεί σε νέες αυξήσεις στο ρευμα τον Μαιο .Επίσης τον Ιουλιο θα υπάρξει πλήρη απελευθέρωση των τιμολογίων .


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια



Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας αιτήσεις εως 11 Μαρτίου 2013

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού υπενθυμίζει ότι τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 ολοκληρώνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα Γυμνάσια όλης της χώρας.

Πρόκειται για αυτοτελές υποστηρικτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στα μαθήματα: Γλωσσική διδασκαλία (Αρχαία και Νέα), Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικά (κύρια  Ξένη Γλώσσα).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Θέσεις σε 45000 ανέργους εως 29 ετών . Το σχέδιο της προκήρυξης


Το σχέδιο της προκήρυξης για τις θέσεις σε 45000 ανέργους εως 29 ετών

Το dikaiologitika.gr σας παρουσίαζει σε αποκλειστικότητα την προκηρυξη του προγράμματος επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για τις 45000 θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας εως 29 ετών .Η προκηρυξη του προγράμματος δεν εχέι εκδοθεί ακόμη επίσημα και δεν έχουν ξεκινησει οι αιτήσεις .Εδω μπορείτε να δείτε πρώτοι τα κριτήρια επιλογής τα δικαιολογητικά που θα γίνουν οι αιτήσεις και όλες τις λεπτομερείες του προγράμματος επιταγη εισόδου στην αγορά εργασίας για 45000 θέσεις για ανέργους εως 29 ετων .

Ολη την προκήρυξη για τις θέσεις εργασίας σε 45000 ανέργους εως 29 ετών μπορείτε να την δείτε και να την κατεβάσετε στο τέλος του αρθρου .

ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΩΣ 29  ΕΤΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

www.vriskodoulia.gr: Επιδοτουμενη εργασία για νέους εως 29 ετών απο την ICAP


Επιδοτουμενη εργασία για ανέργους εως 29 ετών απο την ICAP

Tη συνεργασία της με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης "Ευρωεργασιακή" ανακοίνωσε η ICAP People Solutions με σκοπό να φέρουν κοντά εταιρείες με ανέργους έως 29 ετών, μέσω του προγράμματος επιδοτούμενης εργασιας η οποία δυνητικά μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για μόνιμη εργασιακή σχέση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ





Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πρόστιμα στα Ανασφάλιστα Αυτοκίνητα


Πρόστιμα στα Ανασφάλιστα Αυτοκίνητα


Σε νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή προβλέπονται αυστηρές ποινές για τα ανασφάλιστα οχήματα αλλά και η δυνατότητα διασταύρωσης των συγκεκριμένων οχημάτων .Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, που κατατέθηκε στη Βουλή, αναφέρει οτι απο τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα δεν εξαιρείται κανένα όχημα ακόμη και εαν δεν κυκλοφορεί .Συγκεκριμένα το αρθρο του νομοσχέδίου για τα ανασφάλιστα οχήματα αναφέρει :Η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από την χορήγηση της Αδεια Κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή η λειτουργία του αυτοκινήτου.Η μόνη περίπτωση να γλιτώσει κανείς το πρόστιμο στην περίπτωση που έχει ανασφάλιστα οχήματα είναι η κατάθεση πινακίδων και να θέσει το όχημα του σε προσωρινή ακινησία .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μείωση κατα 20% στις Αντικειμενικές αξίες 2013



Αντικειμενικές αξίες 2013 μείωση κατα 20%

Μείωση στις αντικειμενικές αξίες το 2013 έρχονται μετά το Πάσχα με το νέο σύστημα καθορισμού .Συγκεκριμένα μετά το Πάσχα αλλάζει το σύστημα που θα υπολογίζονται οι αντικειμενικές αξίες σε όλες τις περιοχές της χώρας με στόχο να εξισωθούν με τις πραγματικές αξίες των ακινήτων που αυτή την στιγμή στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι ποιο χαμηλές από τις αντικειμενικές.

ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μείωση κατα 20%  στις Αντικειμενικές αξίες 2013