Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της τετράχρονης



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό του κατάξανθου αγγέλου σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Το αντρόγυνο που είχε το άτυχο κοριτσάκι στα χέρια του φαίνεται πως κρύβει από πίσω του μια ολόκληρη βιομηχανία παραγωγής άλλων 14  παιδιών για τα οποία εισέπραττε επιδόματα ύψους 2800 ευρώ, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ αποκαλύφθηκε ότι οι δύο τους εμφανίζοντας με πολλές ταυτότητες και διατηρούσαν τουλάχιστον τρεις οικογενειακές μερίδες, πράγμα που κάνει τις Αρχές να διερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος με εμπλοκή κρατικών υπαλλήλων .

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, Βασίλης Χαλάτσης, οι δυο «γονείς» έχουν τρεις οικογενειακές μερίδες, η πρώτη με έξι παιδιά και η δεύτερη με τέσσερα για τη γυναίκα και η τρίτη μερίδα με τέσσερα παιδιά για τον άνδρα. Η φερόμενη δε ως «μητέρα» της ανήλικης με τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια, φέρεται να έχει «γεννήσει» τρία παιδιά, σε τρείς μήνες!!!

Πλέον, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν πώς το ζευγάρι των τσιγγάνων είχε στην κατοχή του τόσα πιστοποιητικά γέννησης, ενώ ψάχνουν και τα υπόλοιπα 10 παιδιά που έχει δηλώσει το ζευγάρι, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση γενετικού υλικού.
Παράλληλα, έχει σταλεί επείγον σήμα στην Ιντερπόλ προκειμένου η έρευνα να επεκταθεί. Ήδη έχουν σταλεί τα  στοιχεία του παιδιού και μέσω δημοτολογίων θα ψάξουν να βρουν τους βιολογικούς του γονείς της μικρής Μαρίας.

Όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε, καλείται να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.


Πληροφορίες espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου