Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί είναι οι 2 ΡΟΜΑ που άρπαξαν την μικρή Μαρία


Αυτοί είναι οι 2 ΡΟΜΑ που άρπαξαν την μικρή Μαρία 

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων τατυτότητας, φωτογραφιών και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος 2 ΡΟΜΑ, στην οικία των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα

Σε συνέχεια του από 18-10-2013 Δελτίου Τύπου, δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ημεδαπών ΡΟΜΑ, στην οικία των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα Λάρισας, βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι, φωτογραφίες του οποίου έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα.
Πρόκειται για τους:
ΣΑΛΗ Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή ΣΑΛΗ Σελήνητου Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.


Σε βάρος των δυο ΡΟΜΑ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση από κοινού.
Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του αδικήματος της αρπαγής ανηλίκων.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου